Історія (біографія) гурту Keep of Kalessin

Виступ Keep of Kalessin на Global East Rock Festival 2012 скасований. Причина скасування виступу: невідома.

Keep of Kalessin - норвезький блек-метал гурт, утворений в 1993 році.

Офіційний сайт: http://www.keepofkalessin.no/

Myspace: http://www.myspace.com/obsidianc

Стиль(і): Black metal, Melodic black metal, melodic death metal

Країна: Норвегія

Фестивалі: Global East Rock Festival 2012

Додав: Nemo

Склад Keep of Kalessin

  • Thebon - вокал
  • Obsidian Claw - гітара, клавішні і бек-вокал
  • Wizziac - Бас-гітара і бек-вокал
  • Vyl - ударні і гітара

Дискографія Keep of Kalessin

  • 1997 - Through Times of War
  • 1999 - Agnen: A Journey Through the Dark
  • 2006 - Armada
  • 2008 - Kolossus
  • 2010 - Reptilian

При використанні матеріалів сайту посилання на www.globaleastfan.com є обов'язковим!

Інші оголошені на Global East Rock Festival 2012 гурти: El-Int, Hollow Haze, Holy Blood, Inferno, Lucky Punch, Metsatöll, Nekrosun, Sylpheed, Symbolizer, W.H.I.T.E, Within Temptation, Тролль Гнёт Ель.

Створено: 13 лютого 2012 р. 22:00 Відредаговано: 2 квітня 2012 р. 22:32
Venom