Історія (біографія) гурту Coroner

Виступ Coroner на Global East Rock Festival 2012 скасований. Причина скасування виступу: невідома.

Coroner (Коронер) - група з Швейцарії (м. Цюріх), що грає в стилі технічний треш-метал. Одні з найяскравіших представників стилю. Протягом всієї кар'єри, музика колективу змінювалася - від технічного треш-металу на першому альбомі (RIP) до прогресив-металу з трешем в основі, і використанням прийомів характерних для джазу, індастріал-металу, прогресив-року на останньому (Grin).

Офіційний сайт: http://coroner-reunion.com/

Myspace: http://www.myspace.com/coronermetal

Стиль(і): Thrash metal, progressive metal

Країна: Швейцарія

Фестивалі: Global East Rock Festival 2012

Додав: Nemo

Склад Coroner

  • Томмі Веттерли - гітара (на всіх записах)
  • Рон Бродер - вокал, бас (на всіх записах, крім Death Cult)
  • Маркус Едельман - ударні (на всіх записах)

Колишні учасники:

  • Олівер Амберг - гітара (на демозаписі Death Cult)

Дискографія Coroner

  • 1987 - R.I.P.
  • 1988 - Punishment for Decadence
  • 1989 - No More Color
  • 1991 - Mental Vortex
  • 1993 - Grin
     

При використанні матеріалів сайту посилання на www.globaleastfan.com є обов'язковим!

Інші оголошені на Global East Rock Festival 2012 гурти: El-Int, Hollow Haze, Holy Blood, Inferno, Lucky Punch, Metsatöll, Nekrosun, Sylpheed, Symbolizer, W.H.I.T.E, Within Temptation, Тролль Гнёт Ель.

Створено: 13 лютого 2012 р. 21:51 Відредаговано: 2 квітня 2012 р. 22:31
Tarja