Історія (біографія) гурту Jelonek

Виступ Jelonek на Global East Rock Festival 2011 скасований. Причина скасування виступу: невідома.

Michal 'Jelonek' Jelonek - польський музикант і композитор.

Офіційний сайт: http://www.jelonek.art.pl/

Myspace: http://www.myspace.com/jelonekpl

Стиль(і): Classical music, rock, pop, folk, heavy metal, hard rock

Країна: Польща

Дата виступу:

Фестивалі: Global East Rock Festival 2011

Додав: Se7en

Народився у Польщі, вчився грати на скрипці у професора Andrzej Zuzanski. Отримав диплом в 1989, виконуючи твір Violin Concerto in D major Людвіга Ван Бетховена з супроводом Філармонічного оркестру Кельце.

Michal брав участь у турне з Симфонічним оркестром та Камерним оркестром Кельце, грав зі струнним квінтетом Collegium Musicum з 1989 по 1994 і з Theatre Diaspora з 1992 по 1994.

З 1992 по 2008 грає з багатьма польськими гуртами: Ankh, Closterkeller, De Press, Firebirds, Grejfrut, Hunter, Kasa, Lizar, Lzy, Mafia, Maybe-b, Orkiestra Dni Naszych, Perfect, Szwagierkolaska, Teatr Kobiet, Tosteer, T- Raperzy znad Wisly, and Wilki.

Дискографія Jelonek

  • 1993 - Ankh – Ankh
  • 1994 - Ankh – Koncert akustyczny 1994
  • 1995 - Closterkeller – Scarlet
  • 1998 - Ankh – ... będzie tajemnicą
  • 1998 - Firebirds – Trans...
  • 2000 - Grejfrut – Tytuł płyty
  • 2001 - Maryla Rodowicz – 12 najpiękniejszych kolęd
  • 2002 - Maryla Rodowicz – Życie ładna rzecz
  • 2003 - Spooko – Spooko Panie Wiśniewski
  • 2003 - Hunter – Medeis
  • 2003 - Ankh – Expect Unexpected
  • 2004 - Perfect – Schody
  • 2004 - Ankh – Live in Opera '95
  • 2005 - Hunter – T.E.L.I...
  • 2005 - Mafia – Vendetta
  • 2006 - Łzy – The Best Of 1996 - 2006
  • 2006 - Hunter – HolyWood
  • 2007 - Jelonek – Jelonek
  • 2008 - Freak of Nature – Fabryka zła
  • 2008 - Kora – Metamorfozy
  • 2009 - Hunter – HellWood
  • 2010 - Jelonek – Przystanek Woodstock
  • 2010 - Love De Vice – Numaterial
  • 2010 - Maciej Maleńczuk, Paweł Kukiz – Starsi panowie

Виступав з такими музикантами як Maryla Rodowicz, Ilona Sojda, Wojciech Gasowski і Stan Borys.

Брав участь у запису понад 30 альбомів у жанрі від класики до поп-музики, фолк, рок-н-рол і хеві метал.

Отримав кілька номінаціній як найкращий польський інструменталіст: у 1993 від журналу «Tylko Rock», в 1994 від журналу Siedlce «Rock 94».

Брав участь у понад 1600 концертах в таких країнах як Польща, Бразилія, Чехія, Естонія, Литва, Латвія, Мексика, Німеччина, Росія, Словаччина, Швеція, Швейцарія, Україна.

Складав музику до фільмів. У 2007 році випустив свій перший альбом Jelonek.

При використанні матеріалів сайту посилання на www.globaleastfan.com є обов'язковим!

Офіційні відео-кліпи Jelonek

Jeonek - live Voodoo Child - Europe Woodstock Festival 2009
Додав: TNRR
Переглядів: 6053
Тривалість: 04:24
"Wilhelm Tell" Rossini at Woodstock Festival 2009
Додав: TNRR
Переглядів: 5551
Тривалість: 04:19
Jelonek - B.East
Додав: TNRR
Переглядів: 39336
Тривалість: 03:

Інші гурти, які виступали на Global East Rock Festival 2011: Apostate, Crimson Sky, Excaligard, Helloween, Lyfthrasyr, Sunrise, The Lone Dark Side, The Mary Major, Viter, W.H.I.T.E, Znich.

Створено: 20 квітня 2011 р. 23:10 Відредаговано: 9 травня 2011 р. 11:33
Hammerfall