Історія (біографія) гурту Rotting Christ

Rotting Christ (укр. гниючий Христос) - грецький дарк / блек / готик-метал-гурт, створений в Афінах у 1987 році. Є одним з найвідоміших рок-гуртів Греції.

Офіційний сайт: http://www.rotting-christ.com

Myspace: http://www.myspace.com/rottingchristabyss

Стиль(і): Black/Gothic Metal

Країна: Греція

Дата виступу: 4 вересня 2010 р.

Фестивалі: Global East Rock Festival 2010

Додав: TNRR

Засновники та незмінні учасники гурту - брати Некромайхем (Necromayhem, справжнє ім'я Сакіс Толіс, вокаліст і гітарист) і Некросаурон (Necrosauron, справжнє ім'я Теміс Толіс, барабанщик). У 1996 році до складу гурту увійшов басист Андреас Лагіос, а в 2005 - гітарист Гіоргос Бокос.

Цей існуючий вже два десятиліття гурт починав з музики в жанрі блек-метал, але в останніх альбомах перейшов більшою мірою до дарк-металу, практично відмовившись від блека, але не від свого екстремального звучання.

Склад Rotting Christ

  • Сакіс Толіс - гітарист, вокаліст (з 1987)
  • Андреас Лагіос - басист (з 1996)
  • Гіоргос Бокос - гітарист (з 2005)
  • Теміс Толіс - барабанщик (з 1987)

Колишні учасники:

  • Костас Вассілакопулос - гітарист (1996-2004)
  • Георгіос Толіас - клавішник (1996-2004)
  • Магус Вампір Даолот - клавішник / бек-вокаліст (1992-1994)
  • Джим Мутілатор - басист (1989-1996)

Дискографія Rotting Christ

  • 1993 - Thy Mighty Contract
  • 1994 - Non Serviam
  • 1996 - Triarchy of the Lost Lovers
  • 1997 - A Dead Poem
  • 1999 - Sleep of the Angels
  • 2000 - Khronos
  • 2002 - Genesis
  • 2004 - Sanctus Diavolos
  • 2007 - Theogonia
  • 2010 - Aealo

Привітання Rotting Christ для відвідувачів Global East Rock Festival 2010

При використанні матеріалів сайту посилання на www.globaleastfan.com є обов'язковим!

Офіційні відео-кліпи Rotting Christ

Rotting Christ - After Dark I Feel
Додав: Inheritance
Переглядів: 115651
Тривалість: 03:46
Rotting Christ - Keravnos Kyvernitos
Додав: Inheritance
Переглядів: 572106
Тривалість: 04:22
Rotting Christ - Enuma Elish
Додав: Inheritance
Переглядів: 92266
Тривалість: 04:40
Rotting Christ - Nemecic
Додав: Inheritance
Переглядів: 3301
Тривалість: 04:17

Інші гурти, які виступали на Global East Rock Festival 2010: Balfor, Bonfire, Cemetery Of Scream, Cruachan, Dark Tranquillity, Deviant Syndrome, Diablo Swing Orchestra, Eluveitie, Haggard, HammerFall, Infinite Tales, Kiss Forever Band, Manic Depression, Mayhem, Mnemic, Moonspell, Obituary, Oomph!, Preternatural, Sabaton, Sirenia, Sunrise, The Gathering, Venom, Vic Anselmo, W.H.I.T.E, Пилигрим.

Створено: 22 вересня 2010 р. 19:49 Відредаговано: 9 травня 2011 р. 14:34
Dark Tranquillity