Історія (біографія) гурту Manic Depression

Manic Depression - російський треш-метал гурт.

Офіційний сайт: http://www.manic-depression.ru/

Myspace: http://www.myspace.com/manicdepressionband

Стиль(і): Thrash Metal

Країна: Російська Федерація

Дата виступу: 2 вересня 2010 р.

Фестивалі: Global East Rock Festival 2010

Додав: Inheritance

У квітні 2001 року гурт випускає демо, назване «Who Deals The Pain».

У лютому 2002 року журнал Play визнає Manic Depression одними з переможців конкурсу молодих гуртів і випускає пісню «Words Of Hate» з демо «Who Deals The Pain» на компакт-диску - збірнику переможців проекту з назвою «Play - Російська збірка».

Склад Manic Depression

  • Віталій Новожилов - гітара
  • Максим Лайко - гітара, вокал
  • Іван Ізотов - бас - гітара
  • Олександр Старому - ударні

До середини літа 2003 року закінчується робота над дебютним альбомом «Who Deals The Pain». 26 жовтня Manic Depression проводить концерт-презентацію свого дебютного СD.

Дискографія Manic Depression

  • 2003 - Who Deals The Pain
  • 2006 - Planned Spiritual Decay
  • 2007 - You'll Be With Us Again
  • 2010 - Impending Collapse (LP)

У лютому 2006 року на лейблі Mystic Empire вийшов у світ новий альбом гурту - Planned Spiritual Decay.

Привітання Manic Depression для відвідувачів Global East Rock Festival 2010

Восени 2006 року гурт записує міні-альбом «You'll Be With Us Again».

При використанні матеріалів сайту посилання на www.globaleastfan.com є обов'язковим!

Офіційні відео-кліпи Manic Depression

Manic Depression - Paranoia Over The World
Додав: Se7en
Переглядів: 655
Тривалість: 04:42
Manic Depression - New World Disorder
Додав: Se7en
Переглядів: 3668
Тривалість: 03:55

Інші гурти, які виступали на Global East Rock Festival 2010: Balfor, Bonfire, Cemetery Of Scream, Cruachan, Dark Tranquillity, Deviant Syndrome, Diablo Swing Orchestra, Eluveitie, Haggard, HammerFall, Infinite Tales, Kiss Forever Band, Mayhem, Mnemic, Moonspell, Obituary, Oomph!, Preternatural, Rotting Christ, Sabaton, Sirenia, Sunrise, The Gathering, Venom, Vic Anselmo, W.H.I.T.E, Пилигрим.

Створено: 22 вересня 2010 р. 20:46 Відредаговано: 9 травня 2011 р. 18:00
Oomph