Історія (біографія) гурту Kreator

Kreator — один з найвідоміших німецьких треш-метал  гуртів. В 1980-х роках гурт доклав багато зусиль до поширення цього напрямку важкого металу в Німеччині і став відомим за кордоном. Інші важливі німецькі треш-метал колективи: Destruction та Sodom.

Офіційний сайт: http://www.kreator-terrorzone.de/

Myspace: http://www.myspace.com/kreator

Стиль(і): Thrash Metal

Країна: Німеччина

Дата виступу: 1 серпня 2009 р.

Фестивалі: Global East Rock Festival 2009

Додав: TNRR

Назва гурту походить від латинського creare (творити, творець), а також від імені демона з древньонімецької міфології. Спочатку гурт називався Tormentor, саме під цим іменем було видано дві демоплівки завдяки яким було підписано контракт з берлінською студією Noise.

Гурт було засновано в 1983 році в Ессені (Німеччина). В 1985 гурт видав свій перший альбом Endless Pain. В 1986 році вийшов другий диск Pleasure To Kill, який до сьогодні вважається важливою віхою в історії треш-металу. В наступні роки гурту вдалося досягнути всесвітнього визнання й стати одним з провідних в своєму жанрі.

Склад Kreator

  • Міланд «Міле» Петроцца (Miland 'Mille' Petrozza) — гітари, вокал
  • Юрген «Вентор» Райль (Ju"rgen 'Ventor' Reil) — ударні
  • Крістіан «Шпізі» Ґіслер (Christian 'Speesy' Giesler) — бас-гітара
  • Самі Йлі-Сірніо (Sami Yli- Sirnio") — гітари

Колишні учасники:

  • Міхаель Вульф - гітара (1986)
  • Йорг «Тріц» Тржеб'ятовскі - гітара (1986-1989)
  • Френк «Блекфайр» Годжік - гітара (1989-1995)
  • Томмі Веттерлі - гітара (1995-2001)
  • Роб Фіоретті - бас (1982-1992, засновник)
  • Андреас Герц - бас (1992-1994)
  • Джо Канделосі - ударні (1994-1995)
  • Богус Руткевіч - бас (1988)

Дискографія Kreator

  • 1985 - Endless Pain
  • 1986 - Pleasure to Kill
  • 1987 - Terrible Certainty
  • 1989 - Extreme Aggression
  • 1990 - Coma of Souls
  • 1992 - Renewal
  • 1995 - Cause for Conflict
  • 1997 - Outcast
  • 1999 - Endorama
  • 2001 - Violent Revolution
  • 2005 - Enemy of God
  • 2009 - Hordes of Chaos

Сетліст Kreator на Global East Rock Festival 2009 (1 серпня 2009 р.)

  1. Choir of the Damned
  2. Hordes of Chaos (A Necrologue for the Elite)
  3. Phobia
  4. Terrible Certainty
  5. Betrayer
  6. Voices of the Dead
  7. Enemy of God
  8. Destroy What Destroys You
  9. Pleasure to Kill
  10. The Patriarch
  11. Violent Revolution
  12. Extreme Aggression
  13. Coma of Souls
  14. Warcurse
  15. Flag of Hate
  16. Tormentor

Джерело: © http://uk.wikipedia.org/wiki/Kreator

Офіційні відео-кліпи Kreator

Kreator - Toxic Trace
Додав: Se7en
Переглядів: 83385
Тривалість: 05:30
Kreator - Betrayer
Додав: Se7en
Переглядів: 8075
Тривалість: 03:59
Kreator - People of the Lie
Додав: Se7en
Переглядів: 76626
Тривалість: 03:16
Kreator - Renewal
Додав: Se7en
Переглядів: 1704
Тривалість: 04:22
Kreator - Isolation
Додав: Se7en
Переглядів: 1560
Тривалість: 03:58
Kreator - Lost
Додав: Se7en
Переглядів: 7871
Тривалість: 03:19
Kreator - Leave This World Behind
Додав: Se7en
Переглядів: 24644
Тривалість: 03:22
Kreator - Chosen Few
Додав: Se7en
Переглядів: 6835
Тривалість: 03:52
Kreator - Endorama
Додав: Se7en
Переглядів: 1102
Тривалість: 03:35
Kreator - Violent Revolution
Додав: Se7en
Переглядів: 1744607
Тривалість: 03:46
Kreator - Impossible Brutality
Додав: Se7en
Переглядів: 283065
Тривалість: 03:41
Kreator - Enemy Of God
Додав: Se7en
Переглядів: 1228993
Тривалість: 03:44
Kreator - Hordes Of Chaos
Додав: Se7en
Переглядів: 547392
Тривалість: 05:10
Kreator - Destroy What Destroys You
Додав: Se7en
Переглядів: 30424
Тривалість: 03:19

Інші гурти, які виступали на Global East Rock Festival 2009: Arcana Imperia, Crematory, D.V.S., Diary of Dreams, Ensiferum, Epica, Graveworm, Kingdom Come, Maknamara, Motorhead, My Dying Bride, My Favorite Scar, Sonic Syndicate, Tarja Turunen, W.H.I.T.E.

Створено: 21 вересня 2010 р. 18:42 Відредаговано: 9 травня 2011 р. 23:15
user Гість "kamran" #1
avatar
Група: Гості
hi. my name is kamran and just i wanna say iam your biggest fan of you from iran we all shall waiting for the day that you will be hear i love you a lot
Eluveitie